Наслов:

ИНТЕНЗИВИРАЊЕ НА ХОРСКИОТ АМАТЕРИЗАМ


Објавено на: 15.07.1972
Автор: В.
Периодика: Нова Македонија
Број: 9152 | Страна: 9

Забелешка:
КОМПОЗИТОРОТ ТОДОР СКАЛОВСКИ ЗА ХОРСКИТЕ СВЕЧЕНОСТИ ВО НИШ И ЗА ХОРСКИОТ АМАТЕРИЗАМ ВО МАКЕДОНИЈА

Клучни зборови:
Тодор Скаловски Томислав Шопов Кочо Рацин Драган Шуплевски 1972 Хорски свечености Ниш Развигорче

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат