Наслов:

ТВОРЕЧКИОТ МИР – ГАРАНЦИЈА ЗА УСПЕХ


Издадено на: 27.06.1972
Автор: В.
Периодика: Нова Македонија
Број: 9134 | Страна: 9


Клучни зборови:
1972 Аретеј Мирослав Крлежа Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат