Наслов:

ЗА ЖИВИТЕ И МРТВИТЕ ДА НЕ БИДАТ АНОНИМНИ


Издадено на: 03.06.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2798 | Страна: 5


Клучни зборови:
1972 Ана Липша Тофовиќ интервју Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат