Наслов:

ИНИЦИЈАТИВА ЗА ПРИМЕР


Издадено на: 01.06.1972
Автор: Васил Попдучевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9108 | Страна: 9

Учесници:
Пионерски хор „Лазо Трповски“; диригент: Тоде Радевски

Клучни зборови:
1972 Васил Попдучевски Драгослав Ортаков Пионерски хор Лазо Трповски Тоде Радевски Тома Прошев Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат