Наслов:

КУЌА СО ВИОЛИНСКИ КЛУЧ


Издадено на: 20.05.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2786 | Страна: 11

Забелешка:
20,21.05.1972

Клучни зборови:
1972 Данка Фирфова интервју Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат