Наслов:

ПОДЕМ НЕДЕЛИВ ОД МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА


Издадено на: 29.04.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2770 | Страна: 14

Забелешка:
29,30.04, 1,2.05.1972

Клучни зборови:
1972 јубилеј Опера и балет при МНТ осврт Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат