Наслов:

ЗА ПРОБЛЕМИТЕ И СОСТОЈБИТЕ ВО МУЗИЧКИОТ ЖИВОТ КАЈ НАС


Објавено на: 27.04.1972
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 9075 | Страна: 10

Забелешка:
(ОД ПРОШИРЕНИОТ СОСТАНОК НА ДРУШТВОТО НА МУЗИЧКИ УМЕТНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА)

Клучни зборови:
Висока музичка школа музичка критика музички живот 1972 Друштво за музички уметници на Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат