Наслов:

АФИРМАЦИЈА И ПОЧИТ


Издадено на: 15.04.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2758 | Страна: 10

Забелешка:
15,16.04.1972

Клучни зборови:
1972 Васил Ќортошев интервју Мајски оперски вечери Опера и балет при МНТ Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат