Наслов:

ПОТРЕБИ ЗА ПОЧЕСТИ КОНЦЕРТИРАЊА


Издадено на: 17.03.1972
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 9034 | Страна: 7

Програма:
Соната оп. 54 од Лудвиг ван Бетовен, Суита за пијано од Клод Дебиси
Учесници:
Сречко Теодосиевски - фагот; Милица Шперовиќ - пијано

Клучни зборови:
1972 Владо Чучков Клод Дебиси Лудвиг ван Бетовен Милица Шперовиќ Соната оп. 54 Сречко Теодосиевски Суита за пијано

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат