Наслов:

ТОА Е МОЈОТ ЖИВОТ. ЖИВКО ФИРФОВ. СЕКОГАШ ВО ИЗВОРОТ НА МЕЛОСОТ


Издадено на: 18.01.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2674 | Страна: 5

Забелешка:
8,9.01.1972

Клучни зборови:
1972 Живко Фирфов интервју Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат