Наслов:

ТОА Е МОЈОТ ЖИВОТ. НАТКА ПЕНУШЛИСКА-МИТРОВСКА. ОДЛИЧНА СИ НАТКА


Издадено на: 15.01.1972
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2680 | Страна: 5

Забелешка:
15,16.01.1972

Клучни зборови:
1972 интервју Натка Пенушлиска-Митровска Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат