Наслов:

ЗА КРИТИКАТА НА В. ЧУЧКОВ


Издадено на: 17.12.1971
Автор: Душан Трбојевиќ,
Периодика: Нова Македонија
Број: 8945 | Страна: 10


Клучни зборови:
1971 Владо Чучков Душан Трбојевиќ Клавирски концерт Македонска филхармонија Рајичиќ Ферик

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат