Наслов:

ИСЕЧОК ОД ЕДНО МИНАТО


Издадено на: 05.12.1971
Автор: Ѓорѓе Шаула
Периодика: Нова Македонија
Број: 8933 | Страна: 7

Програма:
Опера „Разделба“ од Трајко Прокопиев
Учесници:
Скопска опера; диригент: Трајко Прокопиев
Забелешка:
ОПЕРАТА РАЗДЕЛБА ОД ПРОКОПИЕВ НА СКОПСКАТА ОПЕРСКА СЦЕНА

Клучни зборови:
1971 Ѓорѓе Шаула Разделба Скопска опера Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат