Наслов:

СЕЌАВАЊА НА ЕДЕН ПРОФЕСОР


Издадено на: 04.12.1971
Автор: С. Прилепчански
Периодика: Нова Македонија
Број: 8932 | Страна: 10

Забелешка:
(ЗА СЕРГЕЈ МИХАЈЛОВ)

Клучни зборови:
1971 Музичка традиција Прилепчански Сергеј Михајлов Штип

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат