Наслов:

НЕКОРЕКТЕН ОДНОС


Објавено на: 20.11.1971
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8920 | Страна: 8

Програма:
Концерт за две виолини и оркестар во d-moll од Јохан Себастијан Бах
Учесници:
Филхармонија на РСМ; диригент: Томислав Шопов; Билјана Гаврилска - виолина; Божидар Братоев - виолина

Клучни зборови:
Владо Чучков Јохан Себастијан Бах Томислав Шопов Билјана Гаврилска 1971 Филхармонија на РСМ Божидар Братоев Концерт за две виолини и оркестар во d-moll

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат