Наслов:

ПОТРЕБА ЗА САМОПОТВРДУВАЊЕ


Издадено на: 12.11.1971
Автор: Н. Митревска
Периодика: Нова Македонија
Број: 8912 | Страна: 8

Забелешка:
МЛАДИОТ ФЛЕЈТИСТ НИКОЛА АТАНАСОВ ЗА СВОЈАТА РАБОТА ВО ОПЕРАТА И СВ. СОФИЈА.

Клучни зборови:
1971 Ансамбл Света Софија Митревска Никола Атанасов Операта на МНТ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат