Наслов:

БЕЗ ЛАЖНИ ЕФЕКТИ


Издадено на: 03.11.1971
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 2619 | Страна: 8


Клучни зборови:
11 Октомври 1971 Бакевски Живко Фирфов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат