Наслов:

„СВЕТА СОФИЈА“ – ПРЕДУСЛОВ ЗА НЕШТО УШТЕ ПОКВАЛИТЕТНО


Издадено на: 24.10.1971
Автор: Н. Митревска
Периодика: Нова Македонија
Број: 8893 | Страна: 7

Забелешка:
НАШИ РАЗГОВОРИ. „СВЕТА СОФИЈА“ - ПРЕДУСЛОВ ЗА НЕШТО УШТЕ ПОКВАЛИТЕТНО. (РАЗГОВОР СО ТОМА ПРОШЕВ)

Клучни зборови:
1971 Југословенска музичка трибина во Опатија Митревска МНТ Света Софија Тома Прошев Филхармонија на СРМ

Оригинален извадок: