Наслов:

ОХРАБРУВАЊЕ НА ПРАГОТ НА ВТОРАТА ДЕЦЕНИЈА


Издадено на: 26.08.1971
Автор: Љубен Баткоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8834 | Страна: 8


Клучни зборови:
1971 Љубен Баткоски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат