Наслов:

ГОСТИН НА ГОЛЕМИТЕ ФЕСТИВАЛИ


Издадено на: 08.08.1971
Автор: Љубен Баткоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8816 | Страна: 8


Клучни зборови:
1971 Дубровнички летни игри Јон Војку Камерен ансамбл Букурешт Љубен Баткоски Мермер и звуци Охридско лето Света Софија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат