Наслов:

ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА ПУБЛИКАТА


Издадено на: 25.07.1971
Автор: Љубен Баткоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8803 | Страна: 7


Клучни зборови:
1971 Алдо Чиколини Андре Вотс Баткоски Викторија Постникова Олдржих Пипек Охриско лето Свјатослав Рихтер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат