Наслов:

СВЕТА СОФИЈА – ИНСПИРАЦИЈА ЗА МАКСИМАЛНИ ПОСТИГАЊА.


Издадено на: 24.07.1971
Автор: Љубен Баткоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8802 | Страна: 7


Клучни зборови:
1971 Антонио Јанигро Белградски камерен оркестар Љубен Баткоски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат