Наслов:

ЗАГРЕПСКО БИЕНАЛЕ. МЕЃУ СТРУЧНОСТА И АТРАКТИВНОТО


Објавено на: 15.05.1971
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8732 | Страна: 10


Клучни зборови:
Владо Чучков Загрепско биенале 1971

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат