Наслов:

ИЗВОЈУВАНИ СИМПАТИИ


Издадено на: 24.04.1971
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8713 | Страна: 13

Програма:
Соната во Es-dur оп. 130 бр. 2 од Јоханес Брамс, Соната Бревис од З. Вауда и дела од Дебиси, Видор, Брун и др.
Учесници:
Анте Гргин - кларинет; Лилјана Вукајловиќ - пијано

Клучни зборови:
1971 Анте Гргин Брун Видор Дебиси З. Вауда Јоханес Брамс Лилјана Вукајловиќ Соната Бревис Соната во Es-dur оп. 130 бр. 2 Чучков

Оригинален извадок: