Наслов:

НАПУШТАЊЕ НА ТЕСНИОТ КРУГ


Издадено на: 09.04.1971
Автор: Ристо Кузмановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8726 | Страна: 10

Забелешка:
РАЗГОВОР СО БРАНИМИР САКАЧ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДРУШТВОТО НА КОМПОЗИТОРИТЕ НА ХРВАТСКА.

Клучни зборови:
1971 Бранимир Сакач Друштво на композиторите на Хрватска Кузмановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат