Наслов:

КОРЕКТНО, НО БЕЗ ПРЕТЕНЗИИ


Издадено на: 04.04.1971
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8693 | Страна: 8

Забелешка:
ОД МАЛИОТ ЕКРАН. КОРЕКТНО, НО БЕЗ ПРЕТЕНЗИИ (ЗА ВТОРА ЕМИСИЈА „ВРЕМИЊА И РИТМИ“)

Клучни зборови:
1971 Александар Кораќ Ацо Алексов Владо Чучков Времиња и ритми Масевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат