Наслов:

БОГАТА НЕДЕЛА


Издадено на: 20.12.1970
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8590 | Страна: 9

Забелешка:
Повеќе концерти

Клучни зборови:
1970 Basso ostinato Ана Липша Тофовиќ Бела Давидович Владо Чучков Јасминка Чакар-Георгиева Карневал Михајло Докузов Роберт Шуман Родион Шчедрин Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат