Наслов:

ЗА ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ


Објавено на: 22.01.1970
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8262 | Страна: 10

Учесници:
Студенти од Високата музичка школа во Скопје: Нешка Шаламанова, Весна Анчева, Димитрије Бужаровски, Ристо Краповски, Гордана Бачовска, Евушка Елезовиќ, Анастазија Низамова, Искра Божиновска и други.

Клучни зборови:
Евушка Елезовиќ Анастазија Низамова Владо Чучков Искра Божиновска Димитрије Бужаровски 1970 Висока музичка школа во Скопје Нешка Шаламанова Весна Анчева Ристо Краповски Гордана Бачовска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат