Наслов:

БОГАТА ПАЛЕТА НА БАЛЕТСКАТА ЛЕКСИКА


Издадено на: 01.01.1970
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Број: 394 | Страна: 17

Програма:
Танц проект „Една друга рака“ од Алексеј Ауги и Саша Пепељаев.
Учесници:
Татјана Гордеева, Дарја Бузовкина, Катрин Есенсон, Константин Суриков, Рома Кислухин, Таавет Јансен
Забелешка:
МОТ

Клучни зборови:
2000 Алексеј Ауги Дарја Бузовкина Една друга рака Емилија Џипунова Катрин Есенсон Константин Суриков Рома Кислухин Саша Пепељаев Таавет Јансен Татјана Гордеева

нема скениран примерок