Наслов:

ПРОБЛЕМИТЕ ОСТАНУВААТ (ПО ФЕСТИВАЛОТ „СКОПЈЕ 69“)


Издадено на: 23.11.1969
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8206 | Страна: 8


Клучни зборови:
1969 Владо Чучков Скопје 69

Оригинален извадок: