Наслов:

СЕГАШНИОТ МИГ НА МАКЕДОНСКОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО


Издадено на: 21.09.1969
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8145

Клучни зборови:
1969 Драгослав Ортаков македонско музичко творештво Охридско лето современа музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат