Наслов:

НОВИОТ МУЗИЧКИ ЈАЗИК КАЈ НАС


Издадено на: 17.08.1969
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 8110 | Страна: 8


Клучни зборови:
1969 Друштво на композитори на Македонија македонско музичко творештво Света Софија Сотир Голабовски Средба на солидарноста

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат