Наслов:

ВИСОКА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА


Издадено на: 11.08.1969
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 81104 | Страна: 5

Програма:
Циклус „Детски сцени“ и „Карневал“ од Роберт Шуман, Варијации на Шуманова и Паганиниева тема од Јоханес Брамс
Учесници:
Владимир Крпан - пијано

Клучни зборови:
1969 Варијации на Шуманова и Паганиниева тема Владимир Крпан Владо Чучков Детски сцени Јоханес Брамс Карневал Охридско лето Роберт Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат