Наслов:

ВИСТИНСКА УМЕТНИЧКА СЕАНСА


Издадено на: 20.07.1969
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8181 | Страна: 10

Програма:
Дела од Сергеј Рахманинов, Игор Стравински и Модест Мусоргски
Учесници:
Галина Вишњевскаја - сопран; Мстислав Ростропович - пијано

Клучни зборови:
1969 Владо Чучков Галина Вишњевскаја Игор Стравински Модест Мусоргски Мстислав Ростропович Сергеј Рахманинов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат