Наслов:

НОВИ ЕЛЕКТРОНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА ШТОКХАУЗЕН


Издадено на: 21.05.1969
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Вечер
Број: 1849 | Страна: 7

Забелешка:
во Прилог: Музичка разгледница, бр.60

Клучни зборови:
1969 Виеру Драгослав Ортаков Загрепско биенале Карлхајнц Штокхаузен Микрофонија 1 Мириам Марбе Никулеску Обред на жедната земја Олах Процесион Строе Телемузик

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат