Наслов:

ПОФАЛБИ ЗА КИРИЛ СПИРОВСКИ


Издадено на: 16.04.1969
Автор: Б. Петровски
Периодика: Вечер
Број: 1816
Забелешка:
во Прилог: Музичка разгледница, бр.56

Клучни зборови:
1969 Кирил Спировски Петровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат