Наслов:

ПОТФАТОТ НА САМАРЏИСКИ


Издадено на: 20.03.1969
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 8070 | Страна: 10

Учесници:
Љупчо Самарџиски - контрабас

Клучни зборови:
1969 Владо Чучков Љупчо Самарџиски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат