Наслов:

И НОВО И УБАВО


Издадено на: 02.03.1969
Автор: Иван Мазов
Периодика: Нова Македонија
Број: 8043 | Страна: 8

Програма:
„Бумеранг“ од Томе Арсовски и Александар Џамбазов
Учесници:
Димитар Гешовски, Ангелина Иванова, Ацо Јовановски, Мара Исаја, Зафир Хаџиманов, Анче Џамбазова

Клучни зборови:
1969 Александар Џамбазов Ангелина Иванова Анче Џамбазова Ацо Јовановски Бумеранг Димитар Гешовски Зафир Хаџиманов Иван Мазов Мара Исаја Томе Арсовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат