Наслов:

НОРМА НА АПОСТОЛОВА


Објавено на: 05.10.1968
Автор: Бранко Глигоров
Периодика: Нова Македонија
Број: 7899 | Страна: 4

Програма:
Опера „Норма“ од Винченцо Белини
Учесници:
солисти: Павлина Апостолова и др.

Клучни зборови:
Павлина Апостолова Бранко Глигоров 1968 Норма Винченцо Белини

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат