Наслов:

ИГРАЧКИ ВИРТУОЗИТЕТ


Издадено на: 29.08.1968
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 7829 | Страна: 4

Учесници:
Државен сибирски ансамбл

Клучни зборови:
1968 Државен сибирски ансамбл Средба на солидарноста Тихо Титизов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат