Наслов:

ОПРЕДЕЛЕНА ФИЗИОНОМИЈА


Издадено на: 10.07.1968
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 7810 | Страна: 4


Клучни зборови:
1968 Балкански фестивал Тихо Титизов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат