Наслов:

ЗАБЕЛЕЖЛИВ НАПРЕДОК


Издадено на: 21.03.1968
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 7701 | Страна: 6Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат