Наслов:

КАМЕРНОТО МУЗИЦИРАЊЕ – ЗАПОСТАВЕНА ФОРМА


Објавено на: 03.03.1968
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 7683 | Страна: 8

Програма:
Арии и концертни дела од популарен вид
Учесници:
Данка Фирфова, Киро Божиновски, Ратко Спасовски, Лили Копачкова-Спасовска

Клучни зборови:
концертни дела Владо Чучков Данка Фирфова Киро Божиновски Ратко Спасовски 1968 Лили Копачкова-Спасовска арии

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат