Наслов:

АНТИТРАДИЦИОНАЛНО И – ИЗМЕСТЕНО


Издадено на: 29.10.1967
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 7561 | Страна: 4

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Павлина Апостолова, Никола Гагов, Стојан Ганчев, Илија Црвенов

Клучни зборови:
1967 Владо Чучков Илија Црвенов Никола Гагов Павлина Апостолова Стојан Ганчев Травијата Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат