Наслов:

КАПИТЕ ДОЛУ ПРЕД БИРОКРАТСКИТЕ РАМНОДУШНОСТИ


Издадено на: 14.10.1967
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 7547 | Страна: 4

Програма:
Дела од Хенри Персл, Јоханес Брамс, Бенџамин Бритн и Клод Дебиси.
Учесници:
Дуо: Феличита и Антониета Нотариело - виолина и пијано, Англија

Клучни зборови:
1967 Антониета Нотариело Бенџамин Бритн Владо Чучков Јоханес Брамс Клод Дебиси Феличита Хенри Персл

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат