Наслов:

НЕКОНВЕНЦИОНАЛНО И ТЕМПЕРАМЕНТНО


Издадено на: 12.01.1967
Автор: Петре Богдaнов-Кочко
Периодика: Нова Македонија
Број: 7269 | Страна: 4

Програма:
Опера „Севилскиот бербер“ од Џоакино Росини Опера „Љубовна напивка“ од Гаетано Доницети
Учесници:
Атила С. Манизаде - бас

Клучни зборови:
1967 Атила С. Манизаде Гаетано Доницети Љубовна напивка Петре Богданов Кочко Севилскиот бербер Џоакино Росини

Оригинален извадок: