Наслов:

ЗУРЛИТЕ И ГАЈДИТЕ БИСЕР НА ПРОГРАМАТА


Издадено на: 28.07.1966
Автор: Кирил Македонски
Периодика: Вечер
Број: 872 | Страна: 9

Програма:
Народни игри и песни
Учесници:
Ансамбл „Танец“

Клучни зборови:
1966 Дубровнички летни игри Кирил Македонски Коло Ладо Танец

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат