Наслов:

ДОМИНАЦИЈА НА РИТМОТ


Издадено на: 28.05.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 7044 | Страна: 4


Клучни зборови:
1966 Белградска пролет Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат