Наслов:

ВЕДРО, ЗАБАВНО, ЗАДОВОЛУВАЧКО


Издадено на: 21.05.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 7037 | Страна: 4

Програма:
Забавна музика
Учесници:
Аница Зубовиќ, Мирјана Беширевиќ, Мики Јевремовиќ, Јовица Барбуловиќ, ансамбл „Студио 6“

Клучни зборови:
1966 Аница Зубовиќ ансамбл Студио 6 Ѓоко Георгиев Забавна музика Јовица Барбуловиќ Мики Јевремовиќ Мирјана Беширевиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат