Наслов:

УСПЕХ ШТО ИМПРЕСИОНИРА И ОБВРЗУВА


Издадено на: 15.05.1966
Автор: Иван Ивановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 7031 | Страна: 9


Клучни зборови:
1966 Иван Ивановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат